Британската група изпълни нейна песен, за да зарадва хилядите фенове, които не успяха да видят любимата си поп изпълнителка

Британската група "Колдплей" изпълни кавър на популярна песен на Тейлър Суифт на стадиона във Виена, където нейните концерти от турнето "Eras Tour" бяха отменени заради опит за терористичен акт, съобщи Си Ен Ен. 

Тейлър Суифт все още се страхува след готвения атентат на неин концерт

Фронтменът Крис Мартин изрази съчувствието и любовта си към поддръжниците на Суифт в Австрия. В сряда групата даде началото на първия от четирите концерта на стадион "Ернст Хапел" във Виена, където Мартин, заедно с певицата Маги Роджърс, изпяха акустичен кавър на хита на Суифт от 2008 година "Love Story".

САЩ са осуетили атаката на концерт на Тейлър Суифт във Виена с разузнавателна информация

„Причината за отмяната на концерта ме изпълни с ново чувство на страх и огромно чувство за вина, защото толкова много хора бяха планирали да дойдат на тези събития“, написа Суифт в изявление, публикувано на страницата ѝ в Instagram в сряда. „Но също бях толкова благодарна на властите, защото благодарение на тях скърбяхме за концерти, а не за животи“, добави певицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Носителката на "Грами" поднови турнето си миналата седмица, като направи пет поредни концерта на лондонския стадион "Уембли".

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase

Източник: Си Ен Ен