Загубихме още една легенда...

Изпълнителката е  намерена мъртва в стаята си в хотел  в Лос Анжелис. Засега няма официална информация за причините за смъртта й. Според някои американски медии, тя е употребявала наркотици.

Уитни Хюстън пристигнала в Лос Анжелис заедно с дъщеря си за предстоящото раздаване на наградите Грами. Изпълнителката е трябвало да участва в традиционното парти на звездите преди церемонията. Заради него в хотела вече имало много репортери, полиция и парамедици. Тя била открита в безсъзнание от своя телохранител. Той веднага повикал  лекарите в стаята на Хюстън.

Следователи са направили обиск на стаята. Според полицията няма следи от насилие. Няма и официална информация за причините за смъртта й. Тялото беше откарано за аутопсия, но все още не се знае кога ще бъде извършена и кога ще са готови резултатите. Близки на звездата коментират, че през последните години тя се е борела с наркотиците.

Приятели на покойната звезда разказват, че в деня преди смъртта си, Уитни Хюстън заедно с дъщеря си Боби Кристина плували в басейна на хотела и изглеждали щастливи. Американските медии пишат, че няколко поредни вечери обаче, Уитни Хюстън била забелязана в различни барове да употребява голямо количество алкохол.

Внезапната смърт на 48-годишната певица шокира приятелите, колегите и почитателите й. За десетилетие и половина на сцената, тя многократно е оглавявала класациите.  Гласът й присъствието й на сцената превърнаха Уитни Хюстън в икона на музиката.

Многобройни награди Еми и Грами. 170 милиона албума. Светът ще я запомни с хитовете й, сред които и \"Аз винаги ще те обичам\".