Очаква се именно в Нюарк да се състои траурна церемония...

Тленните останки на Уитни Хюстън бяха транспортирани със самолет от Лос Анджелис към родния дом на певицата в Ню Джърси. Очаква се именно в Нюарк да се състои траурна церемония в зала с около 18 хиляди места, а след това и погребението на внезапно починалата певица.

 

Според източници, разговаряли със семейството на Хюстън, поменът ще бъде в четвъртък в зала Пруденшъл Сентър с капацитет 18 хиляди места. Погребението се подготвяло за петък от агенция, която извършила преди 9 години погребението на бащата на певицата Джон Хюстън. Жители на Нюарк поставят цветя, балони и свещи за Хюстън пред металната ограда на баптистката църква, където майка й, госпел певицата и носителка на Грами Сиси Хюстън пее в продължение на години.

 

Тялото на най-награждаваната певица е било намерено под водата във ваната на хотелската й стая в Бевърли Хилс от член на персонала й, който извикал охраната.

 

\"Тялото на г-жа Хюстън е било извадено от ваната и при пристигането на първите отзовали се на повикването тя е била в безсъзнание и неконтактна\", обявиха от полицията. Уитни Хюстън така и не дошла в съзнание и я обявили за мъртва след 25 минути.

 

Към момента не се води следствие за евентуално самоубийство. Близки на Хюстън са категорични, че тя не се е самоубила, тъй като не би оставила дъщеря си.