На 23-ти юни на главната сцена ще чуем Gravity Co, Chambao, Kohsheen, Parov Stelar, Groove Armada...

 

Подробната програма на Elevation 2012, който ще се проведе на 23 и 24 юни, с откриващо парти на 22-ри, на военна авиобаза Доброславци, вече е ясна.

 

На 23-ти юни на главната сцена ще чуем Gravity Co, Chambao, Kohsheen, Parov Stelar, Groove Armada (DJ set), хедлайнера Fatboy Slim и победителите от конкурса за непопулярна БГ група The Barbarones.

 

Македонците Sladkaristika са новото попълнение, което ще се качи на сцената на 24-ти юни заедно с Der Hunds, Skre4, Walk Of The Earth, Nneka, Sean Paul, Erykah Badu и Cypress Hill. 

 

Легендата от RUN DMC – Rev Run заедно с DJ Ruckus ще са първите звезди, които на 22-ри юни ще стъпят на J&B DJ сцената, за да открият подобаващо фестивала. След тях партито ще продължи с любимеца Ed Solo, а oт българска страна за нестихващото парти грижата ще имат момчетата от Breakalicious и Camp Session заедно с шампионката по beatbox Печенката. В същата вечер българската сцена ще открият BZD, Ogi 23 и The Topstoppers.

 

Компания на Roni Size на 23-ти юни на  DJ сцената ще правят Alex Ryba, Pat Poree, DJ Yousef, Metropolis DJ's,  Doncho & Alex Raeva, Skyscraper и Smartech. В същото време на българската сцена ще свирят Loco, Футбол и Шахмат, Pistamashina, Cheaptrix, Milenita, Kottarashky и гърците Mikro. 

 

В последния ден на фестивала 24-ти юни, на DJ сцената ще се качат Pendulum с DJ set, Mickey Moonlight  Breakbot, Breakage, DJ Relia, Apo & Nevena Live, Lina aka Drumroll, Harry Up, Dr Feelgroove, Loot Mill aka DJ Onslaught. Да закрият фестивала на българската сцена честта ще имат Rubikub, Soulgroove, Rebelites, Southwick, Hill Homiez (Sensei, NRG_D, Sistah), Roots Rocket Band и ZionLion.

 

Освен музикални емоции, на територията на фестивалa ще има още много други, силни преживявания, игри и забавления.

 

Фън паркът ще бъде разделен на две части. В едната любителите на екстремни спортове ще могат да се насладят на професионалните демонстрации на скейтъри, байкъри и х-ери. А в другата част посетителите ще могат да вземат участие в различни активности и състезания с много награди.

 

Вълнуваща изложба на скулптури, движещи се в такт с музиката, body art sessions и изненади от едни от най-добрите графити артисти у нас, ще радват посетителите в обособената ни арт зона. Още усмивки ще очакваме от артистите на Cumbo Circus, които ще жонглират сред тълпата.

 

В забавите тази година сме помислили и за най-малките ни гости. Детския кът ще предложи на малчуганите работилници за вълшебства от хартия, за хвърчила, за създаване на музикални инструменти с подръчни материали, вкусна работилница за сандвичи собствено производство, гимнастика, модерни и хип-хоп танци, активни игри и бейзбол.

 

Достъпът на хора с увреждания също ще е възможен, желателно е предварително да се подаде заявка на info@elevation.bg до 10 юни 2012г.  Ще изградим специална платформа и ще осигурим тоалетни предназначени за тях. Придружителите на хората с увреждания ще влизат безплатно на територията на фестивала.

 

На ELEVATION 2012 ще се използва фестивална валута.  Местата за обмен ще са шест, от които пет в зоната на фестивала и едно на входа до касите за билети. Ще има няколко обособени зони за хранене, десет бара, информационни пунктове за актуална информация, както и място, където да заредите телефона си. Ако загубите или намерите нещо, ще можете да го потърсите или оставите на пункта "Lost & Found".

 

Автобусната линия № 30 на градски транспорт, ще бъде с подсилен график и ще е денонощен. За желаещите да дойдат с кола на фестивала, ще има осигурен платен паркинг, а за велосипедистите ще има вело паркинг.

 

Вратите на фестивала на 22 юни ще отворят в 18:00ч, на 23 юни в 11:30ч, а на 24 юни в 12:00ч

 

Билети за фестивала могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена от 99лв. 

 

Нова ТВ ви дава шанс да спечелите билет. Подробности четете тук.