Букет божури, малка бутилка кленов сироп и изцяло вегетарианска и здравословна храна са само част от желанията

 

Букет божури, малка бутилка кленов сироп и изцяло вегетарианска и здравословна храна са само част от желанията на звездите от ELEVATION 2012. Сред обичайните изисквания на изпълнителите са голям брой памучни хавлии, огледала цял ръст, закачалки, меко и приятно осветление. Не липсват и екстравагантни желания – някои от артистите искат да имат в гримьорната си шест чифта бели мъжки чорапи и сигнални аерозолни свирки.

 

В звездното меню преобладават домашно приготвено гаспачо, горещи супи, вегетариански плата, био продукти, голям брой люти чушки, джинджифил, карибска, индийска и традиционна местна кухня, асортимент от домашни сладкиши и много плодове. Гримьорните на изпълнителите ще бъдат декорирани с удобни мебели, множество ароматни свещи, саксийни цветя и цветни аранжировки.

 

Сред желанията на звездите има и две много сърдечни – един от артистите държи да получи пет български пощенски картички с марки, а други - всякакви възможни местни сувенири.

 

Фестивалният билет за Elevation не е билет за концерт, а възможност да се посетят поредица от участия на световноизвестни музикални изпълнители, някои от които никога не са били представяни на българската публика, като Erykah Badu, Cypress Hill и Sean Paul. По време на фестивала ще има 59 различни музикални изпълнения, както и многобройни дейности и атракции, които ще поддържат уникалната парти-атмосфера –  ще се убедите в това, минавайки през fun-зоната, наблюдавайки професионалните демонстрации в екстремната зона и стигайки до арт-пространството. 

 

Няма да бъдат пускани в продажба еднодневни билети за Elevation нито предварително, нито на входа на военна авиобаза Доброславци. Единствените билети, които ще могат да бъдат закупени на място, ще бъдат фестивалните пасове на стойност 99 лева, валидни за всички дни и нощи на фестивала.  

 

Бройката на билетите е ограничена предвид мястото и условията за достъп до иначе забранената авиобаза Доброславци.

 

Нова ТВ ви дава шанс да спечелите билет за ELEVATION 2012! Подробности тук