Според нея Багата също е сред основните претенденти за наградата

"Чувствам се щастлива, защото съм свободна. Никога не съм предполагала, че четири стени, дори и толкова луксозни, един малък зелен двор, биха ме потискали толкова много. Но най-неприемливото от всичко беше безделието”. Това заяви при излизането си от Къщата в неделя журналистът Соня Колтуклиева в специално интервю за Нова телевизия.

 

Тя оцени положително наличието на много камери , както и на огледала в Къщата, в които непрекъснато се оглеждала. „Може само да си мечтаеш за това”, категорична бе Соня.

 

„Истината е, че само за една седмица успях да опозная толкова различни хора и характери. Чудното е, че в първите елиминации, аз посочих имената на Багата и на Ники Мартинов, защото те си мълчаха, не влизаха в общите разговори. Някакси ми стояха встрани от цялата веселба, не че аз особено много се включих в нея, но виждах своята роля в това съквартирантите да ми разказват истории – да може зрителите да научат това, което никога няма да им се случи, да зададат въпроси, които никога няма да имат шанс да зададат. И всъщност, аз станах много досадна и неприемлива”, сподели пред камерата на Нова изггонената съквартирантка.


Според нея Багата е „едно много интелигентно момче с изключително чувство за хумор”.  


„Аз исках да покажа истинската Соня Колтуклиева на хората, независимо дали се харесвам, или не на хората, защото това е моят живот”, допълни журналистката.


На въпрос кой според нея ще спечели голямата награда на VIP Brother, тя заяви: „Искам това да е Орлин. Предполагам, че ще е Багата. Много се страхувам това де не е някой друг”.

 

 

Цялото интервю със Соня Колтуклиева гледайте във видеото.