И още: Висш чиновник е обвинен за отпечатаните в Костинброд бюлетини

Висш чиновник е обвинен за отпечатаните в Костинброд бюлетини, съобщава на страниците си „24 часа”. Оказва се, че това е човекът, който е отговарял за изборите в Министерския съвет – главният секретар по времето на правителството на ГЕРБ и служебния кабинет Росен Желязков. Водещата тема на „Дума” също е посветена на случая с незаконните бюлетини. Официозът информира, че обвинението срещу Желязков е за неупражнен контрол.

 

„Монитор” излиза със заглавие „Плевнелиев на прокурор за рушвет и пране на пари”. Изданието информира, че държавният глава е броил 700 хил. евро кеш за имот в Гърция.

 

От първа страница на „Новинар” ни казват, че идва край на скуката в новата част на „Тракия”. С други думи – новият участък на магистралата няма да остане без ресторанти и кафенета.  

 

„Преса” разказва за ваксина срещу Алцхаймер с българско участие. Според публикация във вестника учени разработват такъв продукт, а българското участие е в лицето на проф. Лъчезар Трайков, който прогнозира, че до пет години ще има резултат.
 

„24 часа”: Шифърфон не може да се подслушва

 

„Сега”: Мизерните центрове за бежанци в София се оказаха прясно ремонтирани

 

„Стандарт”: Два дни в клас, три на работа

 

„Труд”: 60% таван на лихвата по бързите кредити

 

Останалите водещи теми от печата днес ще научите от видеото.