Лидерът на ГЕРБ допълва, че щом има жертви, значи „работата не е добре свършена”

„В последните часове, като слушам обясненията на министъра и на главния секретар на МВР, им предлагам - по-добре да си мълчат, отколкото да приписват вината на други хора. При четирима простреляни полицаи, по-добре да си мълчат, и да изкажем съболезнования на близките", това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред агенция „Фокус" относно инцидента в Лясковец.

 

На официалния си сайт Борисов публикува коментар във връзка с инцидента: „Моите съболезнования за семейството на загиналия полицай и по-бързо да оздравяват ранените. Лоша дума за МВР няма да кажа. Подобен инцидент може винаги да възникне. Служителите на МВР в страната имат ежедневно подобни задържания и изземвания и никой от тях не е застрахован, че подобно нещо няма да му се случи".

 

Лидерът на ГЕРБ допълва, че щом има жертви, значи „работата не е добре свършена”. „Много ми се иска в такива моменти да не се политиканства, а обратното - да се опитваме да разсъждаваме, да се опитваме да бъдем толерантни, ако щете", допълва Борисов.