Опасенията на шампионката относно гъвкавостта на глезените си се оказаха напразни

С най-широки усмивки напуснаха сцената на Dancing Stars Албена Денкова и Дарин. Те събраха най-много точки и станаха победители в първата вечер на Седмицата на смеха в бляскавото шоу на Нова.


Кралицата на ледената пързалка Албена Денкова изпързаля конкуренцията с резултат от 37 точки, а Дарин и Ани, с техния фокстрот, се оказаха единствените достойни конкуренти събрали същия брой точки.


Още със стъпването си на дансинга Албена и партньорът и Калоян, направиха много сериозна заявка за лидерската позиция в класацията.


Въпреки опасенията на шампионката относно гъвкавостта на глезените си, тя се представи повече от страхотно.


"Глезените са най-слабото ми място. Когато тренирам и се състезавам, целите ми глезени са плътно и стегнато обхванати от кънките. А при танците не е така", сподели ледената дива.
"Бравоо! Поздравления!" присъедини се към хвалебствията на колегите си от журито и Алфредо Торес.


Критики понесе холивудската звезда Антон за изпълнението си на куикстеп. "Сигурно се дължи на нинджа рефлексите ми", каза той след упреците на Илиана и Галена за безизразната му и лишена от всякакви емоции физиономия. Мика и Теодор представиха прелестна огнена салса, а на въпроса на Алекс Сърчаджиева към Тодор.


"Какво е усещането да тренираш, докато Камата ти диша във врата", танцьорът отвърна с усмивка "Стимулиращо!"


За да бъде близо до любимата си Мика, в публиката отново беше актьорът Иво Аръков.


31 точки пък събра пасо доблето на Ути и Елена. Пиперчето и солчицата на ТВ ефира представи изумителна извънземна хореография с извънземен стайлинг.


Специална помощ от балетист на Националната опера и балет е получил засмяният кулинар по време на усилените си тренировки за перфектни отскоци.


И журито не остана равнодушно към междупланетният им танц. Похвалите за Ути и Елена валяха, но когато дойде време за истинските оценки, съдиите бяха доста по-обрани.


Обрани бяха и в оценките си за Нели и Наско и тяхната ча-ча-ча. Дори и буклите ала принцеса Леа, с които се беше подготвила Нели, не размекнаха съдиите в оценките им.


Въпреки липсата на суперлативи, след края на танца Наско се обърна към Нели с думите: "Аз пък съм много доволен". Фаворитите Михаела и Светльо също бяха „порязани“ с оценките. 32 точки получиха за изпълнението на своята хип-хоп хореография. Въпреки това, танцът им стана „Танц на седмицата“ след влизането в сила на новия регламент за избор на най-добър танц с гласуване от феновете на Facebook страницата на предаването.


Специален повод за радост има смелата и обичана Нана. Днес, на 1-ви април, тя и съпругът и имат годишнина от сватбата си. Те са се събрали в деня на шегата точно преди 7 годи и тази вечер съпругът и синът й се появиха на сцената с цветя. Нана и партньорът й Мирослав изпълниха енергичен куикстеп, пременени като Мини и Мики Маус. На забележката относно липсата на синхрон от страна на Илиана Раева, Нана отвърна с ритуално сваляне на долните гащи от костюма си.