Изпълнителката на хита „Down on my knees“ е съпричастна до ден днешен към ужаса, преживян от цял свят

Изпълнителката AYO се изправи пред ново предизвикателство – участие в нов филм, базиран на разрушителното земетресение, което неотдавна разтърси Хаити. Голямата трагедия, отнела живота на близо 200 хиляди души и засегнала почти 3 милиона, остава едно от най-ужасяващите бедствия на природата.

 

Изпълнителката на хита „Down on my knees“ е съпричастна до ден днешен към ужаса, преживян от цял свят и с отворено сърце приема поканата на уважавания в Хаити режисьор Раул Пек да стане част от актьорския състав.

 

AYO ще прекара седем седмици на острова, за да заснеме всички сцени с нейно участие. Все още не се разкрива каква е историята на нейната героиня и с какво тя ще разчувства зрителите. Певицата не крие вълнението си от своето ново амплоа като актриса именно във филм, посветен на разрушителното земетресение на острова. Тя приема възложената ѝ роля като възможност да изрази съпричастността си към истинската човешка драма на местните жители.

 

Най-новата песен на изпълнителката “Who”, както и много други, ще може да чуете на живо и да ѝ се насладите на 19 юни, когато тя ще изнесе концерт в зала 3 на НДК. Начало на събитието – 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на TicketPro на цени от 40 до 70 лева, както и онлайн.