Любо разказа специално за Нова телевизия повече за случилото се

Певецът Любо Киров се отърва невредим след катастрофа край Стара Загора. В проливен дъжд той изгубва контрол над колата си и катастрофира. Джипът му е разбит, но за щастие съдията в X Factor се разминава без наранявания. Любо разказа специално за Нова телевизия повече за случилото се. 

 

"Колата ми попадна в локва, влиза със скорост, която дори е позволена за магистралата. Може да съм карал малко по-бързо, за което имам акт. Колата влезе ли в такава локва, започва да се върти, губи се абсолютно целия контрол. Усещането е като за пързаляне върху лед”, разказа Любо.

 

В случая той е имал късмет, че трафикът не е бил натоварен, защото автомобилът му се удря в мантинелата, след което започва неконтролируемо да се върти и се удря в мантинелата отново в продължение на над 30 метра. 

 

Отпред не е останало място за двигател, двете предни колела изхвърчат в полето и дори не са намерени, а целият багаж с телефона на изпълнителя се разпръсква на платното, излетели през задното стъкло. Единствената незасегната част на колата е шофьорската врата, което го спасява от тежки наранявания. 

 

"Благодаря на Бог, че оцелях. Няма никакъв начин да спреш това въртене, държиш се здраво за волана и чакаш да свърши, по възможност, благополучно за теб”, споделя певецът.

 

Няколкото драскотини по ръцете на Любо са от опита му да извади останките от багажа си.

 

"Искам да уверя всички, че съм здрав, че работим по предаването. Изпълненията, които имам в другите градове и предстоят, ще се случат. Просто ще трябва да купим друга кола”, с усмивка обясни Любо.