Крехко примирие настъпи в отношенията между Камелия Воче и Влади Въргала

Big Brother ще приложи и друг успешен похват за „лечение” на високо его в Къщата. Той ще даде възможност на съквартирантите да се погледнат отстрани.

 

Всеки от тях трябва да попълни анонимна анкета. Резултатите ще дадат отговор на въпроса „Кой е най-фалшивият съквартирант“ в Къщата, като освен име анкетираните трябва да посочат и мотивите за своя избор. Отличените в анкетата ще получат възможност да прочетат редовете за себе си и да разберат защо именно те са такива в чуждите очи. Разбира се Big Brother е строг, но справедлив и той ще даде възможност на всеки анонимен автор да се изправи очи в очи със съквартиранта, по чийто адрес е писал и да обоснове написаното.

 

Дали всички ще намерят смелост да се изправят и да признаят думите си, или някой ще предпочете да се опре на анонимността? Какви ще са последствията от мисията и дали поредната бомба е на път да избухне, ще разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова.

 

По-късно в „Голямата уста” една водеща ще прекрачи прага на най-известната Къща. Каква работа има Венета Райкова вътре и как ще бъде посрещната от звездите – не пропускайте началото в 22:00 часа. В студиото обстановката ще се нажежи до червено, защото Ваня Червенкова и Пламен Медаров ще влязат в пряк спор по темата „Трябва ли да си отборен играч или по-добре да бъдеш актьор, за да спечелиш VIP Brother”. Гледайте „Голямата уста” тази вечер от 22:00 часа по Нова телевизия. 

 

Big Brother възложи мисия „Психоанализа“, за да възстанови мира в Къщата и да даде възможност на съквартирантите да разрешат проблемите в общуването с Людмила Захажаева и помежду си. Майката на Албена успя да влезе в дадената й роля и дори традиционно негативните към нея Елена и Кали признаха, че след сеансите са се почувствали доста по-добре. Захажаева определи като най-трудна задачата „укротяването на опърничавата” Камелия Воче. Людмила смята, че проблемът се корени дълбоко в душата на певицата, но тя го отрича и заради това не може да бъде в мир в себе си. Влади Въргала, който още не е получил извинение за нанесените му от Воче обиди, помага в работата на Люси. В епизода тази вечер зрителите на Нова телевизия ще станат свидетели на двуполюсните взаимоотношения между Влади и Камелия. След големия скандал по веме на терапията ще дойде време за помирение. В ролята на фасилитатор ще влезе Кали, която ще успее да постигне прогрес в отношенията между двамата. Но дали мирът е крехък или помирението ще бъде трайно, предстои да разберем в епизодите на VIP Brother всеки делничен ден от 20:00 часа.