Влади е обиден, че Камелия му е сложила етикет и сега не иска да му се извини

 

Къщата на VIP Brother е разтърсвана от ежедневни скандали. Последният сериозен трус бе предизвикан от Камелия Воче и Кали, които се изправиха срещу Влади Въргала. Актьорът бе заклеймен като човека с най-ниска лична хигиена. Дори помощта на седмичната мисия "Психоанализа” не успя да изглади отношенията им.

 

Влади е обиден, че Камелия му е сложила етикет и сега не иска да му се извини. Камелия от своя страна бе много наранена, че Въргала и Людмила са обсъждали теми от личния й живот, които Воче не иска да стават достояние на публиката. 

 

Двамата си размениха тежки думи, а по-късно Кали стана причината двамата да се сдобрят. Тя подходи като психолог и помоли двамата да изкажат болките си. Камелия се трогна от мъката на Влади. Безпаричието му и сложните семейни отношения станаха повод за състраданието на Камелия и двамата се сдобриха.

 

Мисия „Психоанализа” приложи нов подход, за да подложи на изпитание егото на съквартирантите. Те трябваше да прочетат думи, които другите са написали за тях от първо число. Анкетите са анонимни, а зададеният им въпрос бе „Кой е най-лицемерен и фалшив сред тях?”

 

Чрез написаното звездите имаха възможност да се погледнат чрез очите на другите, а автора на думите можеше да излезе от анонимност и да се аргументира очи в очи с човека, за когото ги е написал. Камелия Воче прочете тежки за нея думи, написани от Йорданка, но самата Христова не пожела да излезе от анонимността и да признае, че това са нейни размисли. 

 

Следващият плик на Воче също и донесе горчивина, а автор беше Влади, който имаше смелостта да се изправи пред Камелия и да признае. Така примирието беше прекратено, а Воче – отново разочарована.

 

Вижте до къде ескалираха отново отношенията им във видеото.