Зрител на Нова попада на ремонт в спа хотел по време на почивката си

Как идеалният уикенд може да стане кошмарен? Историята на Ангел Кулев, който вместо спа, масажи и релакс в хотел в Костенец получава шум на бормашина, висящи кабели, а балконът му е строителна площадка. 


Шум от машини, раздрънкани тоалетни и работници. Това върви в пакет с идеалния спа уикенд, на който Ангел Кулев е искал да заведе приятелката си. Спа, масажи и уединение сред природата. За такава оферта си прави резервация в хотел „Констанция” в Костенец.


„В сайта тук е споменато, че хотелът работи, че ни очакват всички удобства, вътрешен басей, външен басейн, тераси, паркинг”, обяснява Ангел Кулев.


Но вместо този идеален уикенд получава това и решава да сигнализира Нова телевизия.


„Никой не ни каза, че хотелът е в ремонт. Къртеше се с ударни машини. Най-много ни шокира, когато ни дадоха ключа на стаята да идем да погледнем, коридорът бе като строителна площадка, таванът го няма, висят кабели, а терасата е пълна със строителни отпадъци”, спомня си Кулев.


Решаваме заедно с Ангел да потърсим управителя на място. Първото, което виждаме е, че сградата е опасана със скеле. А вътре ни очакват шум на бормашини и ремонт на тоалетните.
„Всички хора, които правят резервация и в нашите агенции са уведомени”, заяви управителят на хотела Емил Зърнев.


И наистина третият етаж прилича на строителна площадка.


Посетителите явно се съгласяват и да не дишат чист въздух на терасата, защото тя е затрупана от строителни материали.


Въпреки че уж са съгласни, в момента хора в хотела няма. Резултатът за Ангел - извинение и още нещо.


„От името на хотела и от нашето дружество ви се извинявам и официално ви предлагам компенсация”, обяви управителят на хотела Емил Зърнев.


Отново в същия хотел. За щастие, когато си избере. Не е задължително да почива тук, докато тече ремонтът. Очаква се всичко тук да приключи до Нова година.


А дотогава, на който не му пречат шумът от бормашина, прахът, висящите кабели и строителните отпадъци, е добре дошъл. Във вътрешния басейн и в някои стаи все пак спойкойствие има.


Повече по темата гледайте във видеото.