Причината е,че чували крясъци и скандали

 

Съседите на Анна Баракова искат да я изгонят от депутатското й жилище. Днес внасят молба до председателя на Народното събрание Цецка Цачева. Причината - според тях Баракова нарушава обществения ред, тъй като от апартамента й денонощно се чували крясъци и скандали. 

 

Анна Баракова стана известна като първия независим депутат още преди клетвата. Тя напусна партията на Николай Бареков, след като беше избрана спорно заради 13-ата позиция в бюлетина номер 13 на партията. 

 

Валентина Константинова се обърна във Фейсбук за съдействие към хора с подобни проблеми. Тя и съпругът й имат две малки деца и жената разказва, че тормозът от шумния апартамент на Баракова е денонощен. Валентина и останалите съседи са виждали, че в депутатския апартамент влиза не само майка й, но и непознат за тях мъж.

 

Че от дома на Баракова се чуват денонощни скандали потвърдиха и другите съседи. Всички са се подписали под искане до парламента народната представителка да напусне ведомственото жилище.

 

Анна Баракова отрече всичко, казано от съседите й. И обясни, че майка й често отсяда при нея. Но мъж при тях не живее. Тя разказа още, че има по-малък брат, който рядко идва до София. 

 

А за мъжа депутатът Баракова разказа, че е неин познат. Той не се представи, но заплаши екипа ни и поиска да не бъде сниман. По-късно научихме, че се е качвал у съседите - в семейството на Валентина Константинова. Представил се е за човек от Народното събрание и е поискал да се разберат без много шум. Резултатът - Анна Баракова смята да напусне ведомственото жилище и да си потърси квартира.

 

Повече по темата гледайте във видеото.