На пожарникарите им трябвали около два часа, докато я извадят

Жена се заклещи чисто гола в комина на къщата на бившето си гадже при опит да се направи на Дядо Коледа и да проникне вътре, пише в. "Ню Йорк пост", цитиран от БГНЕС.

 

Бившият приятел на американката - Тони Ернандес, получил "позвъняване за събуждане" в събота около 5 часа сутринта, когато 35-годишната майка на децата му започнала да крещи за помощ от комина. Жената първо потропала на входната врата, но след като не получила отговор, се покатерила на покрива, съблякла се чисто гола и се опитала да проникне в къщата през комина.

 

Мъжът се опитал да я измъкне, но не успял и се обадил на 911. На пожарникарите им трябвали около два часа, докато извадят заклещената жена.

 

Това е вторият случай в рамките на няколко месеца, при който американка се опитва да влезе в къщата на бившето си гадже през комин. През октомври друга дама се опита да проникне в дома на мъж, с който имала само няколко срещи.

 

И в този случай пожарникарите разрушили комина и впръскали сапун на пяна, за да "смажат" измъкването на жената от комина.