Георги Бенчев се сбогува със сцената на X Factor на крачка от полуфинала

Броени дни преди полуфинала четиримата финалисти – Невена, Славин, Михаела и дуетът Пламен и Иво, ще зарадват своите почитатели. Тази събота, 31 януари, Sofia Ring Mall ще бъде домакин на техен специален концерт. Четиримата ще изпълнят най-емблематичните си парчета, ще раздават автографи, а феновете ще получат и една неподозирана изненада

 

Припомняме, че броени дни, след като стана татко, Георги Бенчев се сбогува със сцената на X Factor на крачка от полуфинала. След като той и братя Добреви получиха най-малък зрителски вот снощи, журито единодушно даде своята подкрепа в полза на дуета Пламен и Иво. 

 

В оспорваната надпревара Бенчев заложи на характерното рок и метъл звучене, показвайки за пореден път своя неповторим почерк в шоуто. Изпълненията и на двете страни обаче не се оказаха достатъчно впечатляващи за журито.

 

"Благодаря на всички, които ме подкрепяха толкова дълго. Не очаквах да продължа чак дотук“, бяха думите на Бенчев, който не пропусна да благодари и на екипа, спомогнал за раждането на първия му син.

 

Кои ще бъдат тримата, които ще продължат към големия финал? Имената им ще станат ясни в понеделник, 2 февруари, когато ще бъде излъчен полуфиналът. А кой ще бъде тазгодишният X Factor на България ще разберем на големия финал на 9 февруари.