По думите му сме били свидетели на няколко превъплъщения на премиера

 

„Важното е да има пилот в самолета. Имаме един премиер-пилот, който решава кога и къде да литне самолетът, кой да се качи на него. Важното е, че държавата не е на автопилот. Има обаче други неща, които не ми харесват”. Коментарът направи в „Здравей, България” депутатът от Патриотичня фронт Емил Димитров-Ревизоро.

 

По думите му държавата е била в безтегловност и е трябвало ситуацията да бъде овладяна.

 

"В това сложно управление ние видяхме няколко превъплъщения на човека, който трябва да ръководи целия този процес – Бойко Борисов”, каза Ревизоро. По думите му премиерът първо го е играл цар, а поданиците са разорени. Така Димитров визира случилото се с КТБ.

 

"След това Борисов го игра съдия – раздава присъди на съдиите, а на другия ден се оказа, че е владика”, заяви той.

 

Ревизоро сподели, че иска да види Бойко Борисов като генерал, който „раздава шамари и дисциплинира екипа си”.

 

"Той като го играе цар, другите го играят царедворци. Министрите гласуват даден законопроект, премиерът го подписва и го внася в Народното събрание. И когато дойде да го защити, другите ги няма”, заяви Ревизоро.

 

„Управлението на ГЕРБ не може да се превърне в женски пазар. Някак си не ми харесва. Трябва да има диалогичност”, каза той и подчерта, че иска това правителство да изкара мандата си.

 

Той допълни, че се разбира добре с мъжете в ГЕРБ и с жените в БСП. По думите на Емил Димитров коалицията функционира малко трудно.

 

Целия разговор гледайте във видеото.