Същинската работа е това, което вършите, заяви премиерът на правителственото заседание

„Аз се опитвам да се ядосам някой път, но докато се ядосам, ми минава”. Това заяви премиерът Бойко Борисов на правителственото заседание днес. 
 
„Ходих в парламента да отговарям на въпроси последните две седмици. Първият петък БСП изкараха да чете срещу мен декларация човека, който те, докато управляваха, го сложиха за заместник-министър на вътрешните работи за няколко часа и си го махнаха, защото не става… Другия петък отидох – срещу мен вдигнаха Гечев да говори за финанси, който, ако вземете стенограмите на Министерския съвет от 1996 година, те са брутални. Пенсията беше 3 долара, фалираха банките… Той говори за дълговата спирала! Опитвам се да кажа – ако нещо постигат с тази си цел, е да ни отнемат енергия… Няма да продължавам по-нататък по опозиционните теми”, заяви още Борисов. 
 
 
„Има, за радост, сигурно 100 предавания, в които можете да участвате – участвайте. Казвайте ги тези неща, но, повярвайте, същинската работа е това, което вършите. В огромната си част хората я приемат, а и параметрите в държавата го показват, не го говорим ние”, обобщи Борисов.