Автор на песента е френският диджей Давид Гета

В следващия месец сърцата на милиони футболни фенове ще бият в ритъма на официалния химн на Европейското първенство по футбол. Автор на композицията е френският диджей Давид Гета. В "This One's For You" звучи гласът на 18-годишната шведска певица Зара Ларсон.

По темата

Парчето е записано с помощта на над един милион запалянковци от цял свят. През декември Гета призова почитателите на футбола и електронната музика да се обединят и да качат кратък запис на сайт, специално създаден от UEFA. Диджеят миксира изпратените откъси и ги включи към химна на UEFA Euro 2016.

Парчето ще бъде изпълнено на церемониите по откриване и закриване на турнира. Фрагменти от него ще звучат и след всеки гол, отбелязан на първенството.

Песента чуйте във видеото.

По време на UEFA EURO 2016 зрителите ще станат свидетели на качествени футболни срещи, богата студийна програма с анализи и новини от горещите точки на първенството. Нова Броудкастинг Груп ще покаже на живо 27 мача - по Нова и Diema, като  всеки от тях ще бъде излъчван паралелно и в каналите Diema Sport и Diema Sport 2 в HD качество. Всички срещи ще бъдат споделени на живо и в Gong.bg.

Зрителите на Българската национална телевизия ще могат да гледат на живо 27 мача едновременно по БНТ1 и БНТ HD, както и в www.bnt.bg.