Не се очертава драма с имотите на холивудската двойка

Нови скандални разкрития за отношенията на Анджелина Джоли и Брад Пит. Бившите детегледачки на децата проговориха!

По темата

Оказва се основен проблем в отношенията между двамата актьори са децата. Бивши детегледачки твърдят, че най-големите им деца - Мадокс и Пакс, са неконтролируеми и се бият непрекъснато помежду си. Информатори разкриха пред "E!Online", че напоследък между Брад и момчетата е имало разногласия, но те са типични за повечето родители и подрастващи им деца на такава възраст.

Биологичната дъщеря на Брад Пит и Анджелина Джоли - Шейло, пък иска да бъде наричана Джон и веднага щом навърши пълнолетие, ще си направи операция за смяна на пола, твърдят бившите детегледачки.

Светски издания твърдят, че чашата за Джоли преляла по време на кавга между съпрузите в самолет, при която Брад Пит ударил по-големия син Мадокс, който защитавал майка си. Между тях се хвърлила Анджелина и спряла мъжа си. Дали по време на кавгата 52-годишният Брад Пит е бил на градус - информациите са разнопосочни.

Източник на "Mirror" твърди, че „като майка Анджелина много пази децата си, a спорът в самолета бил типичен спор между родители и деца”. Напрежението се покачило, но те не били застрашени физически.

Сега Брад е направо ужасен, че може да загуби децата, разказа човек от персонала на звездната двойка пред Sun. “Той се страхува да не загуби децата заради това, което не е правил и защото го представят за лош баща. Той далеч не е лош баща“.

“Сега той няма възможност да вижда децата, но постоянно поддържа контакт с персонала, за да се убеди, че с тях всичко е наред. Той постоянно казва: „Просто наглеждайте децата, това е нещото, което в момента има значение“.

Извън спора за децата, не се очертава драма с имотите на холивудската двойка. Двамата имат предбрачен договор, в който имотите и парите са категорично разделени. А и до момента двамата не предявяват парични претенции. Битката е за децата, като дори Мадокс е призован за свидетел по делото.

Други слухове разделят звездната двойка заради амбициите на Анджелина да стане шеф на ООН. Инициатива, в която Брат Пит, категорично не я подкрепял.