"Отказвам да водя обикновен живот", казва певицата

Поп иконата Мадона сподели пред сп. „Харпърс базар”, че се чувства потисната и е уморена от критиките, че има връзки с много по-млади мъже – плод на двойни стандарти по полов признак. 58-годишната звезда казва, че през цялата си кариера е търпяла неодобрение, въпреки професионалните си успехи. 

По темата

„Винаги съм се чувствала потисната. До голяма степен това е, защото съм жена и отказвам да водя обикновен живот. Създадох много нестандартно семейство”, казва певицата.

„Имам любовници, които са с 30 години по-млади от мен. Това кара хората да се чувстват неудобно. Имам чувството, че всичко, което правя, създава неприятно чувство на околните”, смята Мадона.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА МАДОНА ПРЕДИ ДА СТАНЕ ИЗВЕСТНА В ГАЛЕРИЯТА НИ

Известно е, че изпълнителката е имала романтична връзка с редица мъже, които не са навършили 30 години. Напоследък сред тях е африканският манекен Абубакар Сумаоро, а преди това актуални бяха френският хореограф Браим Зайбат и холандският танцьор Тимор Стефенс.

Мадона отбелязва също, че вижда сексизъм и във въпроса защо още не е слязла от сцената.

„Питал ли е някой Пабло Пикасо защо, след като е на 80 години, не се откаже от рисуването? Не! Омръзна ми от този въпрос!”, отсича Мадона.

Миналата година тя направи световно турне за последния си албум „Rebel Heart”, а скоро ще режисира филма „Loved”. Тя е автор на сценария, адаптация на романа „Невъзможните животи на Грета Уелс” за жена, която е транспортирана на различни места за лечение на депресия.