Двубоят ще бъде предшестван от уникално шоу и мач на звездите на 22 февруари в зала "Арена Армеец", 18.30 ч.

На 22 февруари, сряда, от 18.30 ч. предстои най-дългоочакваното волейболно дерби "Левски" срещу ЦСКА, част от Суперлигата по волейбол. То ще се излъчи на живо в дома на големия спорт DIEMA EXTRA - по DIEMA SPORT 2 HD, както и онлайн на GONG PLAY.
 
Екипът на DIEMA SPORT 2 HD е подготвил и изключително интересно коментарно студио преди двубоя. 
 
DJ ще се грижи за доброто настроение на зрителите, докато заемат местата си в залата, а малко след старта на шоуто на специално изградена сцена ще забие една от най-младите рок банди в страната - Bloodrush.
 
Една от най-големите изненади за фенове ще бъде "Мачът на звездите", в който ще участват легенди на "Левски" и ЦСКА и популярни лица, които симпатизират на двата отбора. Невероятният шанс да вземат участие в него ще имат и двама привърженици на всеки един от двата отбора. Единственото нещо, което трябва да направят, е да участват в играта, която тази сутрин стартира на сайта www.gong.bg и, разбира се, да извикат късмета си.
 
Малко преди да излязат на игрището главните действащи лица – състезателите на "Левски София" и ЦСКА, зрителите ще могат да се насладят и на музикалното изпълнение на младата поп звезда, финалист от X Factor – Кристиан Костов, който вече с два поредни сингъла оглавява официалната национална класация на най-излъчваните български песни в ефир.
 
Друга основна атракция в залата ще бъде играта със зрителите по трибуните - Kiss Cam.
             
Не пропускайте дългоочакваното волейболно дерби "Левски" срещу ЦСКА на 22 февруари от 18.30 ч. на живо по DIEMA СПОРТ 2 HD, онлайн на GONG PLAY и сред неповторимата атмосфера live в зала "Арена Армеец".
 
По този повод в студиото на "Здравей, България" гостуваха Владо Николов, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев. Актьорите, известни с пристрастията си към вечните съперници, ще бъдат водещи на шоуто преди двубоя. Какво разказаха те за предстоящото предизвикателство – гледайте във видеото.
Редактор: Маргарита Стоянчева