Вижте на кого разчита първата дама на САЩ

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп има тайнствено доверено лице, което не е и няма да бъде в апарата й от сътрудници в Белия дом. Американското издание „New York Post” обаче разкри кой е най-близкият човек на красивата словенка – нейната по-голяма сестра.

48-годишната Инес Кнаус е и съседка на семейство Тръмп в Ню Йорк. Живее в луксозен апартамент за 2 млн. долара близо до небостъргача Тръмп Тауър. Жилището е собственост на фамилията на американския президент. Реализира се като дизайнер.

СНИМКИ НА ИНЕС КНАУС И СЕМЕЙСТВОТО Й ВИЖТЕ ТУК

Носят се слухове, че именно заради Инес Мелания не бърза да се мести при съпруга си в Белия дом, а продължава да живее със сина си в Ню Йорк.

По-голямата сестра на първата дама избягва светлините на прожекторите. В мрежата няма почти никакви нейни снимки.

В речта си на Конгреса на републиканската партия Мелания нарече сестра си „несравнима жена и приятелка”.

Двете дами напускат родната Словения в началото на 90-те години, казва фотограф, близък до семейството. Настоящата първа дама на САЩ искала да развива кариерата си на модел, докато сестра й мечтаела да пробие като дизайнер.

СНИМКИ НА ЗАГАДЪЧНАТА МЕЛАНИЯ ТРЪМП ВИЖТЕ ТУК

Както по онова време, така и сега, Инес пази и защитава Мелания със зъби и нокти, уверява италианската дизайнерка Луиза Бекария. Тя разбрала колко важно е семейството за Мелания, когато посетила дома на Тръмп след раждането на малкия Барън.

Младата майка се радваше на безусловната подкрепа на най-близките си в онзи важен момент. Мелания получаваше и професионална помощ, но разчиташе предимно на съветите на Инес”, казва още Бекария пред “New York Post”.

Редактор: Маргарита Стоянчева