Сред щедрите дарители има и още редица холивудски звезди

Певицата Пинк е дарила 500 000 долара за пострадалите от урагана "Харви", съобщи "Контактмюзик", цитирана от БТА. Дарението е направено с цел да подпомогне Червения кръст във възстановителната дейност след природното бедствие, причинило човешки жертви и сериозни щети в Хюстън, Тексас. 

Ден за молитва за жертвите на урагана "Харви" в САЩ

От организацията са благодарили на 37-годишната певица за щедростта с послание в Туитър, гласящо: "Благодарим от цялото си сърце на Пинк за дарението от половин милион долара". 

ПРОБЛЕМИТЕ СЛЕД "ХАРВИ" - заразени храни и изтичания на газ в домовете (СНИМКИ)

От Червения кръст са публикували и видео, в което служители на организацията изказват благодарността си към изпълнителката. Клипчето е придружено от съобщението: "Ние отчасти сме червени, но и розовото е страхотно. Благодарим на Пинк за щедрото дарение", визирайки псевдонима на певицата, чието истинско име е Алиша Бет Мур.

ТРОГАТЕЛНИ КАДРИ: Пастор свири на пиано след урагана „Харви”

Изпълнителката на хита "So What" е поредната знаменитост, дарила средства за подпомагане на пострадалите от урагана "Харви". Сред щедрите дарители се откроиха холивудските звезди Сандра Бълок, Леонардо ди Каприо и Тайлър Пери, които предоставиха по 1 милиона долара, и кланът Кардашиян и певицата и актриса Майли Сайръс с по 500 000 долара. По-скромни дарения направиха знаменитости като Крис Йънг, диджей Калед, дуото "Чейнсмоукърс", Дженифър Лопес и Алекс Родригес, Кевин Харт, Дуейн "Скалата" Джонсън. 

СЛЕД УРАГАНА „ХАРВИ”: 39 жертви и щети за 125 милиарда долара

Междувременно изданието съобщи, че канадският певец Джъстин Бийбър е дарил 25 000 за същата цел на Червения кръст. 23-годишният изпълнител лично е оповестил в социалните мрежи за направеното дарение. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.