Чаровната лекоатлетка често е наричана "следващата Ивет Лалова"

Да бъдеш лекоатлет и фотомодел едновременно – това постига чаровната Карин Околие, често наричана „следващата Ивет Лалова”. 23-годишната спортистка даде откровено интервю за Деян Веселинов в рубриката на „Здравей, България” „Другата игра”.

"Другата игра" на Симона Пейчева – между гимнастиката и телевизията

Започнах с леката атлетика в училище. Беше изключително неприятно, не ми харесваше да бягам. Всичко на стадиона ме отблъскваше. Правех всичко с изключително много усилия от страна на учителката ми по физкултура. Изведнъж нещо напълно се обърна в мен и атлетиката започна да ми харесва”, разкри чаровната Карин, поставила национален рекорд на 200 метра в младша възраст.

Тя признава, че да бъдеш лекоатлет е неблагодарна професия. Трябвали много спонсори, високоплатени турнири и помощ от държавата, за да може човек да се издържа от спорт.

„Как станах фотомодел? Ами, то е нещо като хоби. Имам и собствен блог, защото обичам да пиша, а това ме кара да се чувствам свободна. Винаги съм харесвала литературата, още от училище. Започнах да пиша на шега, но смятам, че имам потенциал за развитие в тази област”, споделя още Карин.

Цялото интервю гледайте във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Още спортни новини четете на gong.bg.