Никой не извести за решенията от съвета депутатите от коалицията

Нито един от лидерите на коалицията на „Обединени патриоти” не дойде в парламента, за да запознае парламентарната група с решенията, които коалицията е взела. Това не направи дори и лидерът на групата волен Сидеров. Депутатите в групата обаче заявиха, че решение на Валери Симеонов е дали ще дойде в парламента като депутат, като отговорът е по-скоро да.

Депутатът Искрен Веселинов от ВМРО обясни, че в коалицията са обсъдени всички въпроси около оставката на вицепремиера. Според него Валери Симеонов ще се върне в парламента като депутат.

Милен Михов от ВМРО заяви, че партията работи трудно с коалиционните си партньори: "Ние и сега работим трудно. ВМРО полага усилия да работим и да търсим съгласието. Но нашият ентусиазъм е неизчерпаем”.

Мариана Николова е номинацията за поста на Валери Симеонов

„Г-н Сидеров бил казал, че лидерите на партиите били направили грешка като са отишли в Министерски съвет.  Било добре да са тука, за да не де добре комуникацията.  Кажете ми като иска да води листата и отиде в Брюксел Волен Сидеров по-добре ли ще е комуникацията или по-лоша. Не върви за другите са кажеш, че е лошо, ако да в МС. А за теб, че е добре, ако отидеш в Брюксел. Някак си трябва да изчистят комуникацията помежду си”, коментира Емил Димитров- Ревизоро.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.