„Мис България 2009” направи погача на първородното си дете

„Мис България 2009” Антония Петрова-Батинкова публикува снимки от погачата на първородния си син Благовест. В профила си в Instagram красавицата качи мили спомени от тържеството, състояло се в столичния храм „Света София”.

Благовест се роди навръх именния ден на майка си - Антоновден, 17 януари. Броени дни след това Антония Петрова се похвали с перфектна фигура, като отдаде това на естественото раждане и кърменето.

Миската и съпругът й - бизнесменът Ивайло Батинков, сключиха брак през юни миналата година на тайна церемония в Гърция.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На 17 януари - Антоновден, моят личен празник, със съпруга ми Ивайло Благовестов Батинков, получихме най-големия подарък в живота ни - първородният ни син! Роди се Благовест Ивайло Батинков: 3,600 кг, 53 см. Неописуема радост, щастие и гордост е това чудо, раждането на живот по естествен начин! Нормалното раждане стана възможно благодарение на нашият ангел, д-р Анна Чорбова, завеждащ отделение, която освен уникален професионалист е и прекрасен човек! Със съпругът ми, който беше неотлъчно до мен по време на раждането и ме подкрепяше безпрекословно, изказваме сърдечни благодарности, към целия екип на болница “Вита” за професионалната помощ и специално внимание на д-р Георги Симеонов, анестезиолог, както и на акушерките: Бойка Димитрова, Надя Първанова и д-р Илиева. Честитим професионалният празник - Бабинден, на всички, които помагат да се дари живот и апелирам: Нека да раждаме децата си естествено! Природата го е измислила съвършено, а и всичко е възможно и се случва по най-добрия начин, когато се довериш на правилните специалисти. Пожелавам на всеки това най-велико щастие! Бог ни благослови, с Блага Вест - Благовест, нека Св. Антоний го закриля! 👱🏻‍♀️👱🏻‍♂️👼🏻❤️👪✨👑

A post shared by Antonia Petrova Batinkova (@antonia_petrova_batinkova) on

 

Антония Петрова и съпругът й с романтична фотосесия (ГАЛЕРИЯ)

Антония Петрова ще става майка (СНИМКИ)

Антония Петрова - на околосветско пътешествие за медения месец (СНИМКИ)

СНИМКИ НА АНТОНИЯ И СЪПРУГА Й ВИЖТЕ ТУК

Антония Петрова проговори за новия си мъж (ВИДЕО+СНИМКИ)

СНИМКИ НА БРЕМЕННАТА АНТОНИЯ И СЪПРУГА Й ВИЖТЕ ТУК

ОЩЕ СНИМКИ НА АНТОНИЯ ПЕТРОВА ТУК

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.