Те бяха насрочени за 12-ти април

Политическите лидери в РС Македония постигнаха споразумение за отлагане на предсрочните парламентарни избори насрочени за 12-ти април, предаде БГНЕС.

Северна Македония затвори границите си

Решението бе взето по време на извънредна лидерска среща при президента Стево Пендаровски. Срещата бе свикана поради разпространението на коронавируса в страната. В момента две области - Дебър и Център Жупа се намират в извънредно положение. 26 са официално заразените от коронавирус в републиката.

5 нови заразени с коронавирус в Северна Македония

При президента бяха лидерите на СДСМ, Зоран Заев, на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски, на Албанският алианс Зиядин Села, на Алтернатива Африм Гаши и на Движението БЕСА Билал Касами. Демократическият съюз за интеграция на Али Ахмети бе представен от Буяр Османи и Изет Меджити. На срещата присъства и председателят на парламента Талат Джафери и служебният премиер Оливер Спасовски. 

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП