Вратарят Владо Стоянов преподписа с "Лудогорец"

"Честит нов договор, Владо! Всички се радваме, че оставаш при нас и вярваме, че след всички изпитания ще изживеем още радостни моменти заедно. С такива характери като теб, Клаудиу, Моци и Съни в съблекалнята, ще минем и през тази криза!". Така собственикът на футболен клуб "Лудогорец" Кирил Домусчиев приветства преподписването на договор от вратаря Владислав Стоянов.

Той стана поредният футболист на "Лудогорец", който продължи своя договор с клуба. След кратки преговори вратарят прие предложението на ръководството на шампионите и парафира новия контракт.

Домусчиев към Дяков: Щастлив съм, че професионалист като теб е част от Лудогорец!

"Щастлив съм, че ще имам възможността да продължа кариерата си в "Лудогорец". Екипът ни е страхотен. По-мотивирани сме от всякога да печелим нови трофеи и да радваме нашите фенове", заяви Стоянов, който е единственият вратар в света, спасил две дузпи на звездата на "Ювентус" Кристиано Роналдо.

Честит нов договор, Владо! Всички се радваме, че оставаш при нас и вярваме, че след всички изпитания ще изживеем още...

Публикувахте от Kiril Domuschiev в Четвъртък, 21 май 2020 г.

 

Стоянов е в "Лудогорец" от 2013 г. За седем години той изигра над 150 мача за тима във всички турнири. Кариерата на вратаря бе белязана от тежка контузия, която го извади от терена за две години и половина. С много воля и професионализъм, Стоянов се възстанови напълно и се върна в игра за първия отбор през есента на миналата година.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.