500 входни талона вече са предоставени на столичния клуб, а останалите 500 ще бъдат пуснати в продажба на касата на сектор "Гости" в деня на срещата.

„Лудогорец” съобщава, че е осигурил 1000 билета за феновете на Левски за мача на "Хювефарма Арена" в сряда от 18:30 часа. Привържениците на "сините" ще бъдат настанени в сектор "Гости".

500 входни талона вече са предоставени на столичния клуб, а останалите 500 ще бъдат пуснати в продажба на касата на сектор "Гости" в деня на срещата. Билетното гише ще отвори в 15:30 часа.

ЦСКА - Лудогорец завършиха наравно след ювелиран изравняващ гол на "Орлите" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Междувременно, клубът съобщи, че за шампионския мач с Левски от 30-ия кръг на efbet Лига в сряда - 8 юли, от 18:30 часа ще бъде въведена следната организация:

- В сряда стадион "Хювефарма Арена" ще отвари врати в 16:30 часа. В деня на срещата билети ще се продават на клубната база и на касата на улица "Васил Левски", която отваря в 12:00 часа

- Заради въведените от Здравното министерство противоепидемични мерки и за да се избегне струпване на хора на едно място, Лудогорец призовава феновете да дойдат на стадиона по-рано и да спазват стриктно препоръките за физическа дистанция.

Започва продажбата на билети за мача „Лудогорец” – „Левски”

- На "Хювефарма Арена" няма да се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие и остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване.

- Фенове с артикули на гостуващия отбор няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на Лудогорец.

- Всички посетители на стадиона са длъжни да носят документ за самоличност.


„Лудогорец” напомня, че малолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Търсете бланките на касите на „Хювефарма Арена“ и на фен магазина на клубната база и ги попълвайте стриктно, за да се облекчи пропусквателния режим.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си