Известният бизнесмен съблазни бивша кандидатка за титлата „Мис Италия”

Флавио Бриаторе, бившият шеф на „Рено” във Формула 1 и бивш съсобственик на „Куинс Парк Рейнджърс”, отново е страстно влюбен. Този път известният италиански бизнесмен съблазни Мария Лудовика Кампана, която е почти три пъти по-млада от него (той е на 70 години, а тя на 24 години). Тя е бивша кандидатка за титлата „Мис Италия” 2014 г. и се е посветила на модата, предаде БГНЕС. 

Историята на новата двойка беше разказана от италианския седмичник „Чи“, чиито фотограф хвана влюбените гълъбчета на яхта в Средиземно море. Бриаторе и Кампана се запознават чрез общ приятел, а местните медии разкриват, че Мария е изключително амбициозна дама, която изучава мода в Милано и вече работи по собствена линия бански костюми, наречена Amourè.

Интересното е, че доскоро Бриаторе беше обвързан с 20-годишната студентка по право в Милано Бенедета Боси, но изглежда връзката им не продължи дълго. Остава да видим колко дълго ще продължи тази с Кампана. Миналото му подсказва, че не е безразличен към красиви жени, но рядко остава дълго време с тях.

Бриаторе беше женен за Елизабета Грегорачи, а бракът продължи цели девет години. Преди това беше сгоден за Наоми Кембъл и беше в отношения с много други красавици: Марзен Чишлик, Надин Смит, Ема Хеминг Уилис, Кат Мак, Хайди Клум, Адриана Волпе , Морана Атиас, Габриела Щерн.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.