Съседите ѝ имат да плащат рекордна обща сметка за вода

Продължение на историята за психично болна жена, която тероризира цял жилищен блок в столичния квартал „Младост”. За нея ви разказахме в ефира на „Здравей, България” през август. Съседите ѝ твърдят, че на последното общо събрание, което се провело пред входа, тя ги замерила с метална лопата от терасата. Наскоро разбила и дограмата на съседния на нейния апартамент.

От Районната прокуратура в София образуваха преписка след репортажа на NOVA и обясниха, че е взето решение жената да бъде настанена за лечение.

Психично болна жена тормози цял блок в "Младост"

Оказва се обаче, че нейните съседи са попаднали и в друг „капан” - имат да плащат рекордна обща сметка за вода.

„През различните месеци изразходваните кубици вода варират. През единия имаме отчетени 1 109 кубика, а в друг - 1 646 кубика. Количеството вода се разпределя между апартаментите пропорционално”, обясни домоуправителят на входа.

„Денонощно чувам как в дома на жената тече вода в банята. Огромни количества, за които всички плащаме. Рекордни сметки имаме и за топла вода. Около 900 лева е моята за годината. Имам да доплащам още 330 лева. Това е водата, която тя източва в банята”, каза живуща в блока.

Повече гледайте във видеото.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.