Домашният любимец е от късокраката порода манчкин, отличаваща се с висок интелект

Китайският котарак Ба Дун дълго се умилквал на стопанката си, за да не го оставя сам, когато тръгва на училище и накрая постигнал своето, съобщава БТА.

Модерни котки (ГАЛЕРИЯ)

Името на котарака означава приблизително осем ястия. Неговата стопанка, ученичката Уън го кръстила така заради огромния му апетит. Домашният любимец е от късокраката порода манчкин, отличаваща се с висок интелект.

Ба Дун всеки път преди тръгване на стопанката си за училище се впивал в краката й. Госпожица Дън един ден просто не издържала и взела котарака със себе си и го вкарала в клас. Сложила го в пространството за учебници под чина. Ба Дун бил кротък и през цялото време не издал и звук.

 

 

Видео с прилежния писан-ученик беше пуснато в китайския вариант на „ТикТок”. То бързо събра невероятен брой харесвания и около 300 милиона гледания. Учителят изобщо не разбрал за неканения ученик, а едва ли би се разсърдил на подобно прилежно присъствие, пише вестник „Метро”.

Бременна бездомна котка сама потърси помощ в родилно отделение (СНИМКА)

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.