Двамата актьори са в близки приятелски отношения

Въпреки че е загубил всякакъв контакт с повечето си колежки, с които се е снимал, има една актриса, с която Хю Грант все още е в близки отношения. Става въпрос за Рене Зелуегър, с която той участва във филмите за Бриджит Джоунс и с която се е сближил по време на снимките, съобщава БГНЕС.

Рене Зелуегър се завръща

Както 60-годишният Хю Грант разкри като гост в шоуто на Джес Кейгъл, единствената актриса, с която все още е в контакт, е Рене Зелуегър.

Хю изигра гаджето на Бриджит Джоунс Даниел Клийвър във филмите, а актьорите са се разбирали толкова добре, че са останали близки и след снимките. Днес те основно поддържат комуникацията си, като си разменят дълги имейли.

Хю Грант на 60 - снимки преди и сега

„Обожавам Рене. Тя е една от малкото актриси, с които все още контактувам и все още се разбираме добре. Често си разменяме дълги имейли“, каза Хю Грант, който по-късно похвали актьорския талант на колежката си, особено във филма, в който тя играе Джуди Гарланд. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.