Мъжът бил луд по новите технологии

Мъж от английския град Милтън Кийнс използва робот за доставяне на храна, за да предложи брак на приятелката си. Необичайната стъпка била предприета от Бен Хоган. По професия той бил разработчик на приложения и бил луд по новите технологии. Същото се отнасяло и до неговата приятелка Шери Доус.

Ким Кардашиян и Кание Уест се развеждат (ВИДЕО)

Обикновено роботите се използват за доставка на храни и закуски в условията на пандемия. Но Бен направил така, че един от роботите да го посети у дома, където живеел с Шери.  Симпатичната машина връчила годежен пръстен на изумената дама на Бъдни вечер.

ЛЮБОВ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ: Сватби в последните часове на 2020 г. (ВИДЕО)


Във връзка с пандемията обаче, не е известно увлечената по техниката двойка кога ще може да се венчае. "Всеки ме мисли за маниак-техничар, но всъщност Шери е обсебена от тези роботчета и реших приятно да я изненадам", довери г-н Хоган.

Необвързаните хора са по-щастливи

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
Източник: БТА