Звездата представя новата си женствена визия

Певицата Били Айлиш грее от корицата на британското издание на списание „VOGUE“.  В екстравагантната фотосесия тя застава пред обектива на фотографа Крейг Макдийн.  

Изпълнителката разкрива пред изданието ,че е готова да покаже новия си външен вид – руса коса, секси тоалети и елегантни аксесоари подчертават женствеността й в новата впечатляваща фотосесия за модната библия.   

"Важното е да се чувстваш добре. Ако искаш да си направиш пластична операция, направи си. Ако искаш да носиш рокля, която според някого те прави да изглеждаш дебела, носи я, щом чувстваш, че изглеждаш добре - значи изглеждаш добре", споделя тя.  

Айлиш, която е на 19 години, изглежда неузнаваема и напълно различна от досегашния си стил - тя позира с визия наподобявашата тази на  Мерилин Монро  . Досега  звездата се появяваше основно в превърналите се знакови за стила ѝ широки облекла с панталони, а косите ѝ бяха черни с неонови кичури. Преди шест седмици обаче тя е боядисала косата си и вече е руса. 

С НАД 20 НЕЙНИ ПЕСНИ: Излиза документален филм за Били Айлиш (ВИДЕО)

Неотдавна тя представи видеото към новия си сингъл "Your Power с акценти върху сексуалните злоупотреби и форми на контрол. Сексуалната експлоатация на малолетни е "навсякъде", казва Айлиш.