Коментират инж. Асен Иванов, Огнян Николов и д-р Милена Янкова

Също като на война и COVID-19 разцепи обществото, раздели семейства и приятели на най-грубо казано ваксъри и антиваксъри. Вече не сме червени и сини, комунисти и демократи, „Левски” и ЦСКА, вече сме ваксинирани и не ваксинирани, а разделителната линия е маската на лицето ти.

В рубриката „Какво става” гостуват двама мъже, двама познати, които казват, че са от двете страни на тази барикада. Гостува и един доктор - Милена Янкова, която ежедневно ваксинира срещу COVID и работи с COVID болни, най–вече с деца.

„Не съм противник на ваксините, а на тези срещу COVID-19. Те са в трета фаза на изпитание. Те са направени за много кратко време. За 100 години няма ваксина за рак, за 40 години няма ваксина за СПИН, а за няколко месеца се пръкнаха купища ваксини”, инж. Асен Иванов.

„Да, може би са минали само 2 години от изпитанията на тази ваксина, но тя доказва своята ефективност”, обясни д-р Милена Янкова, детски пулмолог в Детски кабинет „Южен Парк”.

„Идвайки в кабинета, хората са решили коя ваксина ще си сложат. За съжаление не се покачва броят на ваксинираните”, обясни д-р Милена Янкова.

По думите й в момента най-засегната от пандемията е групата на тийнейджърите.

Повече гледайте във видеото. 

ВСИЧКО ЗА ВАКСИНИТЕ СРЕЩУ COVID-19 ЧЕТЕТЕ ТУК

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК