Вижте какво разказа сестрата на актрисата Натали Уууд

Актьорът Кърк Дъглас, който почина през 2020 г. на 103-годишна възраст, беше обвинен в изнасилване на актрисата Натали Уууд. Това бе съобщено от по-малката сестра на Ууд, която описва случилото се в книгата "Little Sister". Според Лана Ууд 35-годишният Дъглас е извършил деянието по време на снимането на филма The Seekers, когато тя е била на 18 години.

В мемоарите си Лана Ууд потвърждава стар слух, че Натали Ууд е била сексуално малтретирана на млади години от известен филмов актьор, който е бил два пъти по-възрастен от нея. Това се случило, когато тя се е срещнала с него в хотел в Лос Анджелис. Според спомените на Лана, срещата между Натали и Кърк е била уредена от майка й Мария Захаренко.

„Тя изглеждаше ужасно. Беше разрошена и много разстроена. Двете с майка ни започнаха да си шепнат. Не можех да разбера какво си казват. Очевидно нещо лошо се бе случило със сестра ми, но каквото и да беше то, бях твърде млада, за да ми кажат", обясни Лана Ууд.

Почина съпругата на Кърк Дъглас (СНИМКИ)

Актрисата отбелязва, че е разбрала истината едва, когато е станала пълнолетна.

Според нея майка й и по-голямата сестра са се съгласили, че публично обвинение срещу известния актьор ще съсипе кариерата на Натали. Лана обеща да не обсъжда публично изнасиването от Кърк Дъглас, но сега смята, че много неща са се променили от инцидента и вече може да разкаже цялата история.

Почина комедийната легенда Карл Райнър

Натали Ууд загина при трагичен инцидент, докато плаваше на яхта край остров Санта Каталина, Калифорния през ноември 1981 г. Актрисата се удави при мистериозни обстоятелства, докато съпругът й Робърт Вагнер, актьорът Кристофър Уокън и капитанът на яхтата Денис Давърн също са били на яхтата. Към момента на смъртта си тя е била на 43 години. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

 
Източник: БГНЕС