Изгубих контрол и сгреших, заяви актьорът

Американският актьор Уил Смит се извини на водещия на церемонията за раздаване на филмовите награди "Оскар" Крис Рок, на когото удари шамар на сцената. Смит определи поведението си като "недопустимо и непростимо", извини се също така на Киноакадемията на САЩ и зрителите, предаде БТА.

Уил Смит зашлеви Крис Рок по време на „Оскарите” (ВИДЕО)

На 94-ата церемония за раздаване на престижните филмови награди Смит удари по лицето водещия, след като той се пошегува със съпругата на Смит Джада Пинкет Смит, която страда от алопеция - загуба на коса.

Може ли да отнемат "Оскара" на Уил Смит

"Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително", написа Смит в Instagram и добави, че поведението му миналата нощ е било недопустимо. Когато се шегуват с мен, това е част от работата ми, но шегата със здравословното състояние на Джада ми дойде в повече, не можех да го понеса и реагирах емоционално, каза той и обръщайки се към колегата си, когото удари, заяви, че иска публично да му се извини. "В света на доброто и любовта няма място за насилие", обобщи той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

 

Вчера Киноакадемията осъди поведението на Смит и заяви, че обмисля какви действия да предприеме.

Филмовата академия на САЩ осъди действията на Уил Смит, ще разгледа случая

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.