Тържествено и емоционално сбогуване с кралицата

Светът се разделя с Елизабет II. „Всички скърбят за кралицата. Тя носеше тежката корона не само на Великобритания, но и дипломатическата и социална корона на всички хора по света. Тя беше стожер на етичното поведение. Нейният живот е отдаден на работа в полза на обществото. Тя беше човек като всички нас”. Това коментира Милена Цветарова, експерт по протокол, в ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

Колко богата беше Елизабет II

Според експерта ролята на Чарлз е да продължи дейността на майка си. „Той каза, че ще следва нейния курс - политически, дипломатически и социален. Чарлз е енергичен, има самочувствие на държавник и ще бъде добър крал", смята Цветарова.

Трудните, вълнуващите и комичните моменти от живота на кралицата (ВИДЕО)

„Всички, които са получили покана за погребението, присъстват. Лидерите знаят как да се държат, как да бъдат облечени, какви протоколни действия да извършат като почит към кралицата. Включително и нашият президент Румен Радев”, каза още Милена Цветарова.

Целия разговор гледайте във видеото.

Говорителят на кралицата: Криеше се в храстите, за да не говори с Чаушеску, само Мандела я наричаше по име

Фотографът, снимал Елизабет II цели 7 пъти (ВИДЕО)

Членовете на кралското семейство на погребението на Елизабет II (СНИМКИ)

СЕКС, ЛЪЖИ И АБДИКАЦИЯ: Скандалите в британското кралско семейство (ГАЛЕРИЯ)

73 ГОДИНИ БРАК: Любовната приказка на кралица Елизабет и принц Филип (ГАЛЕРИЯ)

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.