След отбелязване на попадението играчите се събраха заедно и показаха фланелката на Мари

"Арсенал" разби с 5:0 "Нотингам" и си върна първото място във временното класиране на Висшата лига. Това бе пета поредна победа на собствен терен за лондончани този сезон. Красив жест към техния съотборник Пабло Мари, ранен при нападение в магазин в Италия обаче, развълнува обществеността.

Само пет минути след началото на мача домакините поведоха. Сака центрира, а Мартинели изпревари бранител на гостите и вкара с глава. След отбелязване на попадението играчите се събраха заедно и показаха фланелката на Мари с номер 22, който е понастоящем преотстъпен в тима на Берлускони - "Монца".

Пабло Мари от болничното легло: Добре съм. Бързо възстановяване на останалите пострадали

На 27 октомври Мари пазарувал с жена си и сина си в супермаркет в покрайнините на Милано в Северна Италия, когато мъж с психологически проблеми хванал нож от рафт и започнал да напада хора. Един от работещите в супермаркета починал, а четирима други били ранени. Полицията арестува предполагаемото лице – 46-годишен италианец.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.