След победата, по улиците на уелското градче имаше ликуващи тълпи до късно през нощта

Масова лудост обхвана уелския град Рексъм, след като холивудските звезди Райън Рейнолдс и Роб Макълхени успяха да върнат местния отбор в професионалния футбол. Хиляди изпълниха барове и ресторанти, за да гледат решителния мач. След победата, по улиците имаше ликуващи тълпи до късно през нощта.

Така изглеждаше стадиона на "Рексъм" след последния съдийски сигнал. Хиляди нахлуха на терена, за да празнуват връщането в професионалния футбол.

Гал Гадот, Райън Рейнолдс и Скалата в шпионска комедия


На трибуните по време на решителния мач бяха двамата основни "виновници". Холивудската звезда Райън Рейнолдс и телевизионния актьор Роб Макълхени. Те купиха клуба преди 3 години, инвестираха пари и намериха спонсори. С опита им в шоубизнеса, те редовно вкарваха в новините "Рексъм", който играе в 5-та дивизия и иначе не би предизвикал интерес. В един от типичните забавни епизоди, снощи Райън Рейнолдс прекъсна пресконференцията след мача, за да вземе фланелката на вратаря на отбора.

Някои местни жители намират нещо повече от забавление във възраждането на отбора. Те смятат, че идването на актьорите е предизвикало интерес към целия град, който иначе губи хора за сметка на намиращите се наблизо Ливърпул и Манчестър.

Дали "Рексъм" ще запази мястото си при професионалистите, дали инвестицията на известните актьори е дългосрочен проект, дали интереса към уелския град е само кратък епизод - засега хората не се тормозят с тези въпроси. Защото са заети да празнуват.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.