Нарушителят е отведен в психиатрична болница

Състезател по културизъм буйства в центъра на Русе в понеделник. Наложи се намесата на барети, които го арестуваха. 

Около 15 часа вчера млад мъж хвърляше знамената и късаше цветята пред сградата на Общината в града. После влезе в големия фонтан.

След подаден сигнал на спешния телефон 112 на място дойдоха два полицейски екипа. Близо половин час служителите на реда се опитваха да убедят мъжа да излезе от водата, но без успех. Негови познати също му казваха да се успокои и да излезе.

Наложи се пристигането на екип от Сектор "Специализирани тактически действия". Той избягал от фонтана, но беше настигнат при Паметника на свободата.

Обезвредиха буйстващ културист в центъра на Русе (ВИДЕО+СНИМКИ)

33-годишният мъж трябваше да бъде озаптен с електрошок и отведен в психиатричната болница. Тепърва ще се установява дали действията му са извършени под въздействие на субстанции или има заболяване. Същият мъж преди седмица стреснал румънско семейство по пътя между Русе и Разград, като скочил върху капака на колата им в движение. Тогава нарушителят бил по бельо.

Негови приятели разказаха, че се занимава с бодибилдинг. Те не можеха да си обяснят неадекватното му поведение. 

Повече по темата вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.