Повече от година семействата очакват да получат сватбените си филми

Видеооператор остави десетки младоженци без кадри от сватбите им. За това сигнализираха потърпевши от цялата страна. Вече година семействата очакват да получат сватбените си филми, за които са платили хиляди левове.

Емили и Петър са едни от многото младоженци, които остават без спомен от тържеството си, запечатан от обектива на мнимия оператор. Пред камерата на NOVA двамата разказаха, че по телефона мъжът заявил, че няма да може лично да присъства на сватбения им ден, но ще изпрати екип от други оператори. Младоженците превели капаро по банков път. Малко преди самата сватба двамата изпратили и остатъка от сумата по банков път. Сключили и договор. В деня на сватбата екипът от оператори отишъл на мястото. Кадрите стигнали и до мнимия оператор, който трябвало да ги обработи. Година по-късно Емили и Петър все още нямат обработено видео от най-щастливия си ден, въпреки че по договор те трябвало да са обработени за между 45 и 60 работни дни.

Семейства обвиняват детегледачка, че ограбва домовете им (ВИДЕО)

Екипът ни се свърза с мнимия оператор. Той обясни, че наскоро се развел и изпаднал в лична и творческа криза. Въпросният господин се извини на потърпевшите и обеща да се реваншира.

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.