ГЕРБ са недоволни от изборните резултати на местните избори, посочи политикът

Не може европейското бъдеще на България да бъде заложник на интереси във връзка с местни избори. Не допускам, че ГЕРБ-СДС ще подкрепят вота на недоверие. Това каза депутатът Петър Куленски, който спечели изборите за кмет на Пазарджик от ППДБ, в ефира на „Твоят ден“ по NOVA NEWS. България има проевропейско правителство, което продължава към Шенген и еврозоната, бе категоричен той.

"Трябва да се проведе среща за обсъждане на проблемите в сглобката в следващите дни, защото този вакуум не може да продължи. Пред НС стоят важни закони, които трябва да бъдат приети, включително и бюджета, коментира той.

Дончев: Вълнуват ни качеството и темпът на работа на правителството. Намирам ги за незадоволителни

ГЕРБ са недоволни от изборните резултати на местните избори и това, че загубиха някои от големите градове и затова е тяхната реакция в момента, посочи Куленски. Необходимо е да се стигне до ротацията през март, заради важните въпроси, които стоят пред страната, допълни Куленски.

Премиерът: Надявам се отказът на НС да започне работа да е момент на слабост

Политикът коментира вота на недоверие, по негови думи сегашната ситуация няма да е по-различна от предходния внесен вот.

Нямаме информацията защо се е стигнало до оставката на Мустафа Карадайъ, Куленски.

За победата на изборите за кмета на Пазарджик той каза, че гражданите носят истинската заслуга, тъй като искат промяна в посоката на развитие на града, както и да се сложи край на феодалното управление. Куленски подчерта, че финансовото положение на общината е много тежко и в момента продължават саботажите, за да бъде блокирана дейността на общинската администрация. Той обеща пълна ревизия на финансите.

Повече гледайте във видеото.