Стопкадър "Дойче веле"
От какво са протеините в изкуствените яйца
За много от нас брашното и яйцата са перфектна комбинация, но ако сте веган, трябва да импровизирате – най-добрият заместител на яйце в тестото, разказва репортаж на „Дойче веле”.
В Института за инженерни процеси са разработили яйце, което е напълно веганско – то си има черупка и всичко останало. В желтъка има протеини от боб и сладки картофи. Веганското яйце също има омега 3 мазнини от растителни масла и калции.
Къде да търсим признаци за рак на дебелото черво
Какво е свойството на веганското яйце – гледайте във видеото.
Видеото е част от предаването „Проект Бъдеще“ на „Дойче веле“, което се излъчва всяка събота от 21.30 ч. по NOVA NEWS. Не пропускайте материалите на „Дойче веле“ и в ефира на „Събуди се“ по NOVA всеки уикенд.
Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase
Редактор: Весела Веселинова