Как се стига да катастрофата и какви са щетите

Кола влезе в дома на 75-годишна жена от ловешкото село Къкрина. Инцидентът е станал в края на миналата седмица. По чудо няма пострадали.

Зад волана на автомобила била 20-годишна шофьорка. На прав участък тя изгубила контрол над управлението на колата, след което съборила оградата на дома на Диана Линкова и влязла в кухнята ѝ.

Тир помете четири коли и се вряза в оградата на къща в Лом

Потърпевшата разказва, че любимото ѝ място у дома е именно там, където е влязла колата. По време на инцидента не е била вкъщи. Била с други жени на центъра на селото, когато ѝ съобщили за инцидента.

„Дойдох и видях колата, която димеше. Беше върху дивана и газовата бутилка, на която готвя”, разказва Диана Линкова. Шофьорката беше слязла от колата. Говореше по телефона за репатраци, на мен не обърна внимание”, заяви Линкова.

Тир отсече 3 дървета, електрически стълб и се блъсна в къща във Врачанско

Момичето изглеждало уплашено. Обадили се на 112. По думите на Линкова водачката била тествана за алкохол, но не и за наркотици. От полицията обаче казват, че такъв тест е проведен и резултатът от него е отрицателен, както и от този за употреба на алкохол.

„Дойдоха полицаите, имам протокол от проверката. Много бързо реагираха застрахователите”, каза стопанката на къщата.

Повече гледайте във видеото. 

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase