Изуми ме поведението на Патрашкова и Мариана Попова

„Осъзнах, че съм много по-различна от всички останали. Не се вписвам в техните компании. Те прелитат от шоу на шоу, от сцена в сцена, познават се. Само аз бях чуждата, различната”.


Това разказа в предаването „На кафе” първият изгонен съквартирант от VIP Brother – Соня Колтуклиева. Тя допълни, че не са я забавлявали мръсните вицове, от които според нея се е появил и конфликтът й с Фънки.


„Как може една крачеща енциклопедия, каквато е Юлиян – човек с фантастична оперна кариера, да разказва само просташки вицове? Не разбирам защо е така!? Това ме огорчава и дистанцира”, заяви Колтуклиева.


Журналистката обясни, че никой не я предразположил, за да покаже, че и тя има добро чувство за хумор. „Те още от самото начало издигнаха бариера между себе си и мен, защото се страхуваха, че всяко мое доближаване до тях може да предизвика въпрос”, категоризира поведението на съквартирантите изгонената Соня.


Според нея „много по-лесно е да седиш, да пиеш водка или уиски и да разказваш простотии, на които всички се смеят”.


На въпрос дали е научила нещо за себе си, Соня отговори: „Видях се в лоша спортна форма, което ме ужаси, но това е заради тежката операция, която преживях в края на миналата година. Научих интересни упражнения от Ирен Кривошиева”.


Няма да уважавам себе си, ако престана да забелязвам двуличието, подлостта, лицемерието. Кристина Патрашкова и Мариана Попова ме изумиха как може човек толкова много да потисне същността си, да се промени, само и само да се хареса на някого. Мариана през цялото време ревнуваше от това, че ние с Орлин се сприятелихме. Тя искаше да го покровителства и той да се върти около нея”, обясни още Колтуклиева.

 

Цялото интервю със Соня Колтуклиева гледайте в Nova Play