Заради изкопите на метрото нивото на езерото е паднало с около метър

Наши зрители сигнализираха за източването на езерото в близост до летище "Враждебна" в София. В кадрите се вижда как нивото на водата спада значително след изкопните работи за новата линия на метрото. 

 

Езерото в Дружба

 

От строежа на метрото в кв. Дружба нивото на езерото е спаднало с около 1 метър. Непрекъснато изпомпват вода от изкопите в езерото, а нивото продължава да пада.

 

Пътищата за които плащаме

 

Изпращам ви кратък клип за това как изглежда пътя между село Болярино и село Чоба в Пловдивска област. Той е в този си вид от 10 години, а е най-прекия път между Белозем и Брезово.

 

Кацнал автомобил на стълбите към плажа

 

На 01.09.2013г., вървейки към Южния плаж на гр. Бяла, се натъкнахме на тази интересна "находка". Човекът се е оказал късметлия, щом в състоянието, в което е бил все пак е успял да спре и да вдигне ръчната спирачка.

 

Замърсяване на плаж "Силистар"

 

В северния край на плаж „Силистар” има работещ генератор на ток за заведението на плажа, което само по себе си не е проблем, ако не се разполагаха на самия бряг на реката до генератора варели с гориво за него. Около самите варели има много петна от горивото, с което се зарежда той, а те се намират на около 2-3 метра от самата река и най-северния пешеходен мост през реката. 

 

Изпращайте снимки и сигнали в рубриката „Моята новина” на сайта на Novanews.bg.